OM MASQUELIER's®

Det finns inga ytliga lösningar på MASQUELIER’s® då vi vet att hälsa och skönhet även kommer inifrån. Vi går till källan, med naturliga kosttillskott som ger optimala förutsättningar för blodcirkulationen. På så sätt tillhandahåller vi grunden för ett optimalt fungerande system. Du kommer märka det. Du kommer känna det. Och i slutändan kommer du att se det.

Professorn och MASQUELIER's®
Professorn och MASQUELIER's®

MASQUELIER’s® är resultatet av en revolutionerande idé, när den franske växtforskaren Jack Masquelier för över 65 år sedan upptäckte hur man isolerade ett unikt, kraftfullt växtextrakt. Detta extrakt hade vitaminliknande egenskaper, som har en synnerligen positiv effekt på vår hälsa.

God blodcirkulation

Dessutom kom han till den viktiga insikten att det var de mycket små kapillärerna som drog mest nytta av extraktet. En viktig förutsättning för god hälsa är god blodcirkulation. Masqueliers upptäckt hjälper dig att bibehålla en god blodcirkulation. Och det är viktigt, för att i takt med att du åldras, blir kapillärerna ofrånkomligen mindre effektiva.

Originalstandard

Jack Masquelier ägnade resten av sitt liv åt att utöka sina kunskaper, finslipa sina processer och ta fram nya tillämpningar. På MASQUELIER’s® fortsätter vi att utveckla hans livsverk. Vi tillverkar kraftfulla kosttillskott som ger kapillärer och blodcirkulation optimalt stöd, precis som professorn gjorde. Vi följer de standarder som Jack Masquelier själv utvecklade och använde. Vi kommer fram till våra resultat på samma sätt. Och vi säger det inte bara, vi bevisar det. Endast produkter från MASQUELIERS´s® innehåller denna orginalform, framforskad av Jack Masquelier.

Hide title
Off