Originalextrakt

Vi tror inte på mirakel. Vi förlitar oss i stället på kunskap. Genom att bygga vidare på professor Jack Masqueliers livsverk, fortsätter vi att investera i forskning och analys av fler tillämpningar av hans originalextrakt. Vi vet att hans upptäckter fungerar - det finns det mer än 65 års belägg på.

Åldras livskraftigt!
Åldras livskraftigt!

Starka blodkärl och friska kapillärer är livsviktiga. De transporterar färskt blod till alla muskler, organ och vävnader i kroppen, levererar näringsämnen och transporterar bort slaggämnen. Ett jämnt blodflöde är väsentligt för en god hälsa. Men systemet är både skört och sofistikerat. Och i takt med att vi blir äldre, försämras kapillärernas kvalitet märkbart.

 

Jack Masquelier upptäckte två växtextrakt som bidrar till att bekämpa åldrandet, och därmed blodkärlens och kapillärernas tillbakagång. Genom att göra detta tillhandahöll han ett medel med vilket du kan bibehålla livskraften när du åldras. Hans extrakt stimulerar blodflödet och förebygger skador som förorsakas av syreradikaler. De positiva effekterna känns i hela kroppen, från toppen av huvudet och ända ut i tåspetsarna, inklusive ögonen och huden.

'Mens sana in corpore sano'
'Mens sana in corpore sano'

Eller ”sund själ i en sund kropp” som många säger idag. Att hålla sig fysiskt frisk och aktiv är det bästa sättet att hålla sig mentalt alert och uppdaterad om allting som händer runt omkring oss. Naturligtvis säger vi inte att intaget av MASQUELIER’s® kommer att få dig att skapa och uppdatera din egen Facebook-sida. Men med rätt kost, motion och livsstil, kan det spela en roll i att ge dig allt du behöver för att tillgå och njuta av allt som dagens komplexa och snabba samhälle har att erbjuda.

Originalextrakt
Originalextrakt

Många årtionden efter sin första upptäckt, fortsätter Jack Masqueliers originalextrakt att visa sina hälsogivande krafter. Och på MASQUELIER’s® siktar vi på att fortsätta med det. Baserat på professorns forskning, och genom att exakt följa hans framgångsrika formel, tillverkar vi två unika och demonstrativt effektiva ingredienser för kapillära och vaskulära tillskott.

MASQUELIER’s® Original OPCs

OPCs är kraftfulla vegetabiliska ämnen som inte kan tillverkas syntetiskt. Molekylerna återfinns huvudsakligen i växters vedartade delar. Professor Masquelier var först med att identifiera och isolera OPCs, och sedan skapa en naturlig blandning lämplig för mänsklig konsumtion. Kliniska tester bekräftar att hans OPCs är ett verksamt ämne för att stärka hjärt-kärlsystemet. Tillämpningarna och de positiva hälsoeffekterna av Masqueliers upptäckt är obegränsade, och hans Vitis vinifera-extrakt är väsentliga för näring, välbefinnande och den totala hälsan.

MASQUELIER’s® Original OPCs är äkta. Kraftfulla kosttillskott som klarar alla tester, tillverkade enligt Jack Masqueliers exakta specifikationer. Det är endast MASQUELIER’s® som ger dig originalet.
ÄKTHETSGARANTI
Professor Jack Masquelier upptäckte en av nycklarna till att effektivt stärka kapillärerna.

MASQUELIER's® French Pine Bark Extract

Det finns i dag många tallbarksextrakt på marknaden, men det finns endast ett original. Det är baserat på en upptäckt som professor Jack Masquelier gjorde för några årtionden sedan. I barken på terpentintallar, Pinus maritima, identifierade och utvann han källan till effektiv förstärkning av kapillärerna. Hans extrakt blev basen i den första naturliga hälsoprodukten för skydd av kapillärer och användes framgångsrikt som en aktiv ingrediens i det franska vaskulära hälsopreparatet Flavan® sedan 1960-talet. MASQUELIER's® Terpentintallbarksextrakt är exakt detsamma som den formel som säljs i Frankrike än i dag. Och genom att använda samma originalextrakt, når vi exakt samma bevisade fördelar.

Hide title
Off