Hem

MASQUELIER's®

Livskvalitet hela livet
LÄS MER

Hälsa och skönhet även kommer inifrån. Vi går till källan, med naturliga kosttillskott som ger optimala förutsättningar för blodcirkulationen. På så sätt tillhandahåller vi grunden för ett optimalt fungerande system. Du kommer märka det. Du kommer känna det. Och i slutändan kommer du att se det.

Gå till produkter

Hide title
On

JU LÄNGRE DU LEVER, DESTO ÄLDRE BLIR DU

ÅLDRANDE & BLODKÄRL

Det kan vi tyvärr inte göra någonting åt. Men du kan ingripa för att leva livet till fullo, oavsett ålder. För livskraften finns inte bara i ungdomlighet, den finns hos alla. Och konsten att leva är att bibehålla en sund kropp och en sund själ, så att du kan göra det mesta möjliga av varje ny dag. Det är där MASQUELIER's® spelar en roll, genom att stödja ett aktivt liv under varje fas i livet.

OM MASQUELIER's®
RESULTATET AV EN REVOLUTIONERANDE IDÉ

MASQUELIER's® är resultatet av en revolutionerande idé, när den franske växtforskaren Jack Masquelier för över 60 år sedan upptäckte hur man isolerade ett unikt, kraftfullt växtextrakt. Han hävdade att detta extrakt var ett näringsämne med kapaciteten att ha en synnerligen positiv effekt på vår hälsa.

VI TROR INTE PÅ MIRAKEL

Vi förlitar oss i stället på kunskap. Genom att bygga vidare på professor Jack Masqueliers livsverk, fortsätter vi att investera i forskning och analys av fler tillämpningar av hans originalextrakt. Vi vet att hans upptäckter fungerar - det finns det mer än 65 års belägg på.

GARANTI

MASQUELIER’s® Original OPCs är äkta. Kraftfulla kosttillskott som klarar alla tester, tillverkade enligt Jack Masqueliers exakta specifikationer. Det är endast MASQUELIER’s® som ger dig originalet.

LÄS MER